Ние сме професионални планински водачи и верни другари ! Обожаваме пътешествията и приключенията ! Създадохме АЛЕКСТРЕК ЕООД с любов и респект към Планината. Млади сме, но някои от нас имат над 25 годишен опит зад гърба си. Нашата цел е да предизвикваме вълнуващи емоции у хората, да ги „заразим“ с ентусиазъм и да събудим приключенския дух като алтернатива на властващата урбанизация и всички рискове, които тя крие.

 

Деляна Хаджииванова
Деляна Хаджииванова
Професионален планински водач, курс 2011 при АПХ. Преди това любител планинар, скиор и пътешественик. Владее руски и английски език. Има солиден опит в българските планини, както и изкачвания в Алпите (Юлийските Алпи, в Австрия и масива Монте Роза в Италия). Обиколила е планините на повечето съседни страни като Македония, Черна гора и Гърция. Страстен пътешественик, като съчетава културата с природата на дадена страна. След цивилизоваността и реда на европейските страни се насочва към екзотиката на другите континенти. Покрай пътешествията си е достигала до първенците на Турция, Мароко, Етиопия, Австралия и Иран. Обича да общува с хора от различни етноси, религии и цвят на кожата. Последната година се запалва и по гмуркането и красотата на подводния свят.

 

Ралица Дуцова
Ралица Дуцова
Професионален и много емоционален планински водач. Роли, както я наричат нейните приятели, е щур приключенец и смелчага, с голямо любопитство и любов към природата. Тя успява да съвмести в себе си толкова много хобита, да бъде едновременно на най-различни места, че разговорите и разходките с нея са изпълнени с весели истории и приятни случки. Като човек, който през седмицата се занимава със скучните информационни технологии, Роли използва пълноценно всяка минута от уикенда и бърза да релаксира и повесели в планината. Знае чудесно и Ганкиното и Дайчовото хоро, и правата и кривата стъпка и винаги първа се хваща на хорото. Има волята да изкачи най-високите върхове и да преплува океани. Обича да чете и има склонност към томсойерски и хъкълберифински приключения. Годините, прекарани като детски аниматор, са изградили в нея чувство за отговорност, но са запазили и симпатичната, по детски наивна, радост към природата и живота!

 

Кирил Добрев
Кирил Добрев
Професионален планински водач. Дайте му опорна точка (всъщност той сам ще си я намери) и ще повдигне Планината! Гениалната му рационална и техническа мисъл може да избави човек от всякакви перипети в Планината и да превърне трудността в удоволствие! Движението с него сред Природата е самото спокойствие! Неуморим планинар, виден приключенец и верен другар!

 

Иван Тодоров
Иван Тодоров
Професионален планински водач и ски учител. Работи от години предимно с деца, което допълнително облагородява богатата му душевност. Удивително естествен и здравословно живеещ. Изявен катерач и обичащ предимно всички дейности, свързани с пребиваването сред Природата, заобиколен от приятели! Душа-човек, невероятен авантюрист и стабилен партньор в Планината!

 

Едуард Благоев
Едуард Благоев
Професионален планински водач. Последните години натрупа изключително полезен опит в Планината, присъщ на планинари, 2 пъти по-възрастни от него! Невероятно нестандартно и иновативно мислене. Обожава живота сред Природата, ценител на истинската музика и човешките взаимоотношения. Напълно естествен и непринуден човек. Мечтател до мозъка на костите си! Можеш напълно да разчиташ на другарското му отношение в Планината!

 

Александър Сивков
Александър Сивков
Професионален планински водач и идеолог на Алекстрек. Роден е в равна Добруджа през недалечната 1979г. Завършва висше образование със спец. "Счетоводство и контрол" през 2002г. и има 10г. стаж в тази сфера. След като няколко години заема престижна и крайно отговорна позиция в голяма международна търговска верига, напуска, за да се отдаде и на другата си професия и огромна страст - планинарството и пътуването! През 2011г. завършва Център за професионално обучение на Планински Водачи към Асоциация "Планини и хора" с много добър успех. Свидетелство за професионална квалификация - серия К-13, № 063011 - професия Планински водач, код 812020. Изкачва Вихрен сам през 1989г. и - както обича да казва - това завинаги променя живота му! Следват стотици екскурзии и пътувания сред Природата, изкачвания на български и чуждестранни върхове, но Вихрен си остава любимият! Огромната му обич и респект към Планината го тласкат постоянно към нея в свободното му време, заобиколен от любимите хора. Обича много да пътешества основно на изключително далечни и нестандартни дестинации, където чудната природа е съчетана с уникален местен бит и култура! Обожава прогресив-рок музиката и киното. Любимата му книга е "Свирепа Арена" на Джо Таскър. Приключенец, откривател и верен приятел!

 

Попълнете формата за мнения и препоръки и ние ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо.

*
*
*
 
 ИзпратиИзчисти

Благодарни сме на Теодора Хаджийска, Ивайло Иванов, Цветомира Цонева, Антон Кънчев, Венцислав Цанков, Евгени Манчев, Яна Панева, Ралица Григорова - Иванова, Волфганг Браухле, Тодор Иванов, Калин Купенов, Константин Константинов, Зорница Лазарова, Виктория Александрова, Георги Петлешков, Стойчо Зарев, Августин Василев, Ивайло Киров, Кирил Добрев, Едуард Благоев, Радка Йовкова, нашите родители и всички неспоменати приятели за вярата и подкрепата!

Снимки © Александър Сивков | Сайтът е направен с Visia

Намерете ни на